Automobīļa aizmugurējie virsbūves detaļas

Automobīļa aizmugurējie virsbūves detaļas: pilnīgs apraksts un to nozīme

Automobīļa aizmugurējie virsbūves detaļas 1

Automobīļa aizmugurējās virsbūves detaļas ir būtiskas, lai nodrošinātu automašīnas estētiku, drošību un funkcionalitāti. Šīs auto detaļas var atrast auto rezerves daļu veikalos, auto detalu katalogos un interneta veikalos. Apskatīsim katru detaļu, kas iekļauta šajā kategorijā, un to nozīmi.

Aizmugurējā bufera detaļas

Aizmugurējā bufera aizsargs

Šī detaļa aizsargā buferi no skrāpējumiem un mazākiem triecieniem, kas var rasties parkojoties vai nelielu sadursmju laikā. Tas palielina bufera ilgmūžību, uzturot automašīnas estētiku. Šo auto detaļu var iegādāties auto rezerves daļu veikalos un auto šrotos.

Aizmugurējā bufera centrālais stiprinājums

Stabilizē buferi, nodrošinot tā stingru nostiprinājumu pie automašīnas rāmja. Šī detaļa garantē bufera drošību un izturību, novēršot tā atslābumu vai kritumu. Pieejams auto rezerves daļu veikalos un auto veikalos.

Aizmugurējā bufera kronšteins

Šī detaļa stiprina buferi pie automašīnas struktūras, nodrošinot tā pareizu nostiprinājumu. Tas palīdz nodrošināt bufera stabilitāti un novērš vibrācijas. Atrodams auto detaļu katalogos un rezerves daļu veikalos.

Aizmugurējā bufera pastiprinātājs

Palielina bufera izturību pret triecieniem, nodrošinot papildu aizsardzību. Tas aizsargā automašīnu un tās pasažierus sadursmes gadījumā. Šīs auto rezerves daļas ir pieejamas diennakts auto rezerves daļu veikalos.

Aizmugurējā bufera putuplasts

Amortizē triecienus, samazinot to spēku un pasargājot automašīnas struktūru. Šī detaļa samazina triecienu spēku, nodrošinot lielāku drošību. Pieejams auto veikalos un auto detalu katalogos.

Aizmugurējā bufera spoileris (lūpa)

Uzlabo automašīnas aerodinamiku, samazinot gaisa pretestību. Tas piešķir automašīnai sportisku izskatu un palielina stabilitāti lielos ātrumos. Šīs auto detaļas var atrast rezerves daļu veikalos.

Aizmugurējā bufera stūris

Nodrošina bufera stūru aizsardzību pret bojājumiem, saglabājot bufera un automašīnas kopējo estētiku. Pieejams auto šrotos un auto detalu veikalos.

Aizmugurējā bufera uzlika

Nodrošina bufera aizsardzību un uzlabo tā izskatu. Šī detaļa palielina bufera izturību un uzlabo automašīnas vizuālo izskatu. Pieejams auto veikalos un auto rezerves daļu veikalos.

Aizmugurējā bufera vilkšanas āķa vāks

Pasargā vilkšanas āķi no netīrumiem un bojājumiem, kad tas netiek izmantots. Tas nodrošina automašīnas estētiku un aizsargā āķi no netīrumiem. Pieejams auto veikalos un auto rezerves daļu veikalos.

Aizmugurējā spārna un bufera detaļas

Aizmugurējā spārna un bufera stiprinājums

Šī detaļa nodrošina stabilu spārna un bufera savienojumu, palielinot automašīnas drošību un izturību. Šo auto rezerves daļu var atrast auto detalu katalogos.

Aizmugurējā spārna uzlika (moldings)

Nodrošina aizsardzību un uzlabo estētiku, aizsargājot spārnu no bojājumiem un uzlabojot automašīnas izskatu. Pieejams auto šrotos un auto veikalos.

Aizmugurējie dubļusargi un paspārni

Aizmugurējais kreisais un labais dubļusargs

Aizsargā automašīnas virsbūvi no dubļiem un netīrumiem, uzturot automašīnas tīrību un samazinot bojājumu risku. Pieejams auto veikalos un auto rezerves daļu veikalos.

Aizmugurējais kreisais un labais paspārns

Aizsargā automašīnas riteņu arkām no netīrumiem un ūdens, novēršot koroziju un uzturot automašīnas tīrību. Pieejams auto veikalos un auto detalu veikalos.

Aizmugurējais stikls un citi komponenti

Aizmugurējais kreisais un labais sānu stikls

Nodrošina redzamību un gaismas piekļuvi salonā, palielinot pasažieru komfortu un drošību. Pieejams auto rezerves daļu veikalos un auto veikalos.

Aizmugurējais kreisais un labais spārns

Aizsargā automašīnas virsbūvi un uzlabo izskatu, nodrošinot automašīnas drošību un estētiku. Pieejams auto veikalos un auto šrotos.

Aizmugurējais stikls

Nodrošina redzamību no aizmugures un aizsardzību pret ārējiem faktoriem, būtisks drošībai un komfortam. Pieejams auto veikalos un lietotas auto rezerves daļas internetā.

Papildu detaļas

Atpakaļskata kamera

Palīdz vadītājam redzēt, kas notiek aiz automašīnas, palielinot drošību, it īpaši parkojoties. Pieejama auto veikalos un auto rezerves daļu veikalos.

Bagažnieka vāka slēdzenes motors

Nodrošina automātisku bagažnieka atvēršanu un aizvēršanu, palielinot ērtību un drošību. Pieejams auto veikalos un auto rezerves daļu veikalos.

Bufera kronšteins, aizmugurē pa labi

Nodrošina bufera stiprinājumu labajā pusē, nodrošinot bufera stabilitāti un pareizu uzstādīšanu. Pieejams auto veikalos un auto rezerves daļu veikalos.

Bufera vāks

Aizsargā bufera struktūru un uzlabo izskatu, aizsargājot pret bojājumiem un nodrošinot estētiku. Pieejams auto veikalos un auto rezerves daļu veikalos.

Degvielas tvertnes vāka slēdzene un trose

Nodrošina degvielas tvertnes vāka drošību un atvēršanas/ aizvēršanas mehānismu, aizsargājot degvielas tvertni no zādzības un nodrošinot ērtu piekļuvi. Pieejams auto veikalos un auto rezerves daļu veikalos.

Kur atrast šīs detaļas

Visas šīs autodetaļas var atrast auto rezerves daļu veikalos, auto detalu katalogos un interneta veikalos. Pieejamas ir arī lietotas auto rezerves daļas internetā, kas piedāvā kvalitatīvas, bet lētas rezerves daļas. Piemēram, auto veikali un auto šroti nodrošina plašu izvēli ar auto detaļām, lai uzturētu jūsu automašīnu labā stāvoklī. Oriģinālo rezerves daļu katalogi piedāvā precīzas un augstas kvalitātes detaļas, kas nodrošina automašīnas ilgstošu un uzticamu darbību. Izmantojot lētas rezerves daļas, jūs varat ietaupīt naudu, neapdraudot kvalitāti. Rezerves daļu veikali un diennakts auto rezerves daļu veikali piedāvā plašu auto detaļu klāstu, kas piemērotas jebkurai nepieciešamībai.

Regulāri pārbaudot un rūpējoties par jūsu automašīnas aizmugurējās virsbūves daļām, jūs nodrošināsiet drošu un komfortablu braukšanu, kā arī pagarināsiet sava transportlīdzekļa kalpošanas laiku.