Automobīļa salona detaļas

Automobīļa salona detaļas: priekšējās paneles un salona apdares detaļas

Automobīļa salona detaļas 1

Automobīļa salons ir vieta, kur vadītājs un pasažieri pavada visvairāk laika, tādēļ ir svarīgi, lai visas salona detaļas būtu kvalitatīvas un pareizi funkcionējošas. Šīs auto detaļas var iegādāties auto rezerves daļu veikalos, auto detalu katalogos un interneta veikalos. Apskatīsim galvenās salona detaļas un to nozīmi.

Adaptīvās priekšējo lukturu sistēmas (AFS) izslēgšanas poga ļauj vadītājam ieslēgt vai izslēgt adaptīvās priekšējo lukturu sistēmas darbību, uzlabojot apgaismojumu un drošību braukšanas laikā. AIRBAG indikators informē vadītāju par drošības spilvenu statusu, nodrošinot informētību par drošības sistēmu darbību.

Aizdedzes atslēga un aizdedzes poga nodrošina dzinēja ieslēgšanu un izslēgšanu. Modernākās automašīnās aizdedzes poga aizstāj tradicionālo atslēgu, ļaujot iedarbināt dzinēju ar pogas spiedienu, tādējādi uzlabojot lietošanas ērtību un drošību. Aizdedzes slēdzene nodrošina aizdedzes sistēmas drošu darbību, aizsargājot automašīnu no nesankcionētas lietošanas.

Žalūzija turētājs un žalūziju motors nodrošina automašīnas žalūziju kustību un nostiprinājumu, uzlabojot automašīnas salona funkcionalitāti. Aizmugurējā drošības jostas sprādze un aizmugurējā dubultā drošības jostas sprādze nodrošina pasažieru drošību, fiksējot tos vietā negadījuma laikā. Aizmugurējā labā drošības josta un aizmugurējā kreisa drošības josta ir būtiski elementi, kas nodrošina drošību aizmugurējiem pasažieriem.

Aizmugurēja sēdekļa kronšteins un aizmugurējā sēdekļa slēdzene nodrošina aizmugurējā sēdekļa nostiprināšanu un drošību. Aizmugurējā stikla apsildes ieslēgšanas poga ļauj vadītājam ieslēgt aizmugurējā stikla apsildi, uzlabojot redzamību aukstos laikapstākļos. Aizmugurējais sēdeklis un aizmugurējais skaļrunis nodrošina komfortu un izklaidi aizmugurējiem pasažieriem.

Aizmugurējo kreiso durvju apdare un aizmugurējo labo durvju apdare nodrošina estētisku izskatu un aizsardzību durvju iekšpusei. Aizmugurējo suportu ieslēgšanas poga ļauj vadītājam kontrolēt aizmugurējos bremžu suportus. Audio pastiprinātāja kronšteins nodrošina audio pastiprinātāja nostiprināšanu, uzlabojot skaņas sistēmas kvalitāti.

Audio/video AUX adapteris ļauj pieslēgt ārējās ierīces pie automašīnas audio sistēmas, nodrošinot plašākas izklaides iespējas. Automašīnas radio un tā dekoratīvā uzlika, kronšteins un pārslēgšanas pogas nodrošina ērtu piekļuvi un lietošanu.

Bagāžas nodalījuma apdare, instrumentu ieliktnis, paklājs, plaukts, reste un paliktnis nodrošina kārtību un aizsardzību bagāžas nodalījumā. Bagāžnieka grīda, paklājs, vāka atvēršanas rokturis/poga, žalūzija un tās poga nodrošina bagāžnieka funkcionalitāti un ērtu lietošanu.

Brīdinājuma trīsstūris ir būtisks drošības elements, kas nodrošina redzamību avārijas situācijās. Centrālās konsoles apdare un cigarešu aizdedzināmais uzlabo salona izskatu un funkcionalitāti. Degvielas tvertnes atvēršanas poga ļauj vadītājam ērti atvērt degvielas tvertni.

Diferenciālu bloķēšanas slēdzis un displejs nodrošina diferenciāla bloķēšanas kontroli un informāciju par tā stāvokli. Domkrats ir būtisks instruments riteņu maiņai.

Drošības jostas regulators, regulēšanas mehānisms, regulēšanas motors un regulētājs nodrošina drošības jostu ērtu un drošu lietošanu. Drošības spilvena izslēgšanas slēdzis un drošības spilvena vads nodrošina drošības spilvena kontroli.

Dzinēja START/STOP poga ļauj ērti iedarbināt un izslēgt dzinēju. ESP poga, drošības spilvena slēdzis un drošības spilvena slīdgredzena vadi nodrošina automašīnas drošības sistēmu kontroli. Gaismas sensors un gaismas slēdzis nodrošina automātisku apgaismojuma regulēšanu, uzlabojot redzamību un drošību.

Gaismas spilgtuma regulēšanas poga ļauj vadītājam pielāgot salona apgaismojuma intensitāti. Griestu drošības spilvens, pa kreisi un pa labi, nodrošina papildus drošību. Griestu uzlika un instrumentu kaste nodrošina estētiku un kārtību salonā.

Jumta lūkas atvēršanas poga/rokturis/slēdzis ļauj ērti kontrolēt jumta lūku. Kāju balsta pedālis, kravas stiprināšanas eņģe bagāžniekā un kravas stiprināšanas reliņi bagāžniekā uzlabo kravas drošību.

Kronšteins sēdekļa relejam nodrošina sēdekļa releja nostiprināšanu. Krūzes turētājs, lietus sensora uzlika, lūkas saules žalūzija un lukturu augstuma regulēšanas poga uzlabo komfortu un funkcionalitāti salonā.

Mantu glabāšanas nodalījuma amortizators, kronšteins, paklājs, slēdzene, trose un uzlika nodrošina kārtību un ērtu piekļuvi glabāšanas nodalījumam. Mašīnas pacelšanas kalnā ieslēgšanas poga un mērinstrumenta paneļa iekšējais kronšteins uzlabo braukšanas pieredzi un drošību.

Mērinstrumentu paneļa skaļrunis, uzlika, pastiprinātājs un miglas lukturu ieslēgšanas poga nodrošina informācijas pieejamību un apgaismojuma kontroli. Mikrofons uzlabo sakaru kvalitāti.

Paklāju komplekts, paneļa pārslēgšanas pogas, parkošanās devēju poga un displejs uzlabo salona funkcionalitāti. Pārsega atveršanas rokturis salonā nodrošina ērtu pārsega atvēršanu.

Pelnu trauks, piekares pārslēgšanas režīmu poga, priekšējā bufera kameras ieslēgšanas poga uzlabo komfortu un drošību. Priekšējā kreisā un labā drošības josta, priekšējā sēdekļa stiprinājuma blīve, priekšējais labais sēdeklis un priekšējais sēdeklis nodrošina drošību un komfortu.

Priekšējās drošības jostas sprādze, priekšējo kreiso un labo durvju apdare, projekcijas displeja kronšteins un projekcijas displejs nodrošina estētiku un funkcionalitāti. Radio kondensācijas devējs, rezerves riteņa stiprinājums un rezerves ritenis ir būtiski drošībai.

Riepu spiediena kontroles poga, riteņu maiņas atslēga, riteņu skrūves un roku balsts uzlabo salona funkcionalitāti un drošību. Salona apdare, apdares komplekts, apdares uzlika, apgaismojuma panelis un apgaismojums nodrošina estētiku un komfortu.

Salona atpakaļskata spoguļa kronšteins un spogulis uzlabo redzamību. Salona gaisa vads, salona griesti, salona paklājs, salona plastmasa, salona poga, salona rokturis un salona statnes iekšēja apdare nodrošina estētiku un funkcionalitāti.

Salona ventilatora regulēšanas poga, saules aizsargs, sēdekļa aizmugures slēdzene, sēdekļa apsildes ieslēgšanas poga, sēdekļa drošības spilvens, sēdekļa uzlika, sēdekļu apsildes releja un sēdekļu komplekts nodrošina komfortu un drošību.

Siets bagāžas nostiprināšanai, signalizācijas indikators, skaļruņa apdare, skaņas sensors, slēpošanas lūka aizmugurējā sēdeklī un slēpošanas soma nodrošina kārtību un drošību. Sliekšņa kreisa un laba uzlika, sliekšņa uzlika un sliekšņu uzliku komplekts uzlabo estētiku.

Šofera ceļa putuplasta aizsargs, šofera ceļgalu drošības spilvens, spidometra devējs, spidometrs, spoguļa uzlika, sporta režīma pārslēgšanas poga, stāvbremzes ieslēgšanas poga, stūres poga, tālruņa turētājs, trauksmes poga un mērinstrumenta paneļa drošības spilvens nodrošina drošību un komfortu.

Vējstikla apsildes ieslēgšanas poga, vējstikla kamera un kronšteins nodrošina skaidru redzamību un drošību.

Visas šīs auto detaļas var atrast auto rezerves daļu veikalos, auto detalu katalogos un interneta veikalos. Pieejamas ir arī lietotas auto rezerves daļas internetā, kas piedāvā kvalitatīvas, bet lētas rezerves daļas. Piemēram, auto veikals un auto šrots nodrošina plašu izvēli ar autodetaļām, lai uzturētu jūsu automašīnu labā stāvoklī. Oriģinālo rezerves daļu katalogi piedāvā precīzas un augstas kvalitātes detaļas, kas nodrošina automašīnas ilgstošu un uzticamu darbību. Izmantojot lētas rezerves daļas, jūs varat ietaupīt naudu, neapdraudot kvalitāti. Rezerves daļu veikals un diennakts auto rezerves daļu veikals piedāvā plašu auto detaļu klāstu, kas piemērotas jebkurai nepieciešamībai.

Rūpējoties par automašīnas salona detaļām un regulāri tās pārbaudot, jūs nodrošināsiet savas automašīnas drošību un komfortu, kā arī pagarināsiet tās kalpošanas laiku.