Automobīļa priekšējie virsbūves detaļas

Automobīļa priekšējie virsbūves detaļas: pilnīgs apraksts un to nozīme

Automobīļa priekšējie virsbūves detaļas 1

Automobīļa priekšējās virsbūves detaļas ir svarīgas ne tikai automašīnas estētikai, bet arī drošībai un funkcionalitātei. Šīs auto detaļas var atrast auto rezerves daļu veikalos, auto detalu katalogos un interneta veikalos. Apskatīsim katru detaļu, kas iekļauta šajā kategorijā, un to nozīmi.

Komponenti priekšējā bufera

Priekšējā bufera putuplasts

Priekšējā bufera putuplasts ir paredzēts triecienu absorbēšanai, samazinot bojājumu risku sadursmes gadījumā. Tas pasargā automašīnas struktūru un palielina pasažieru drošību. Šīs auto rezerves daļas var iegādāties auto rezerves daļu veikalos un auto šrotos.

Bufera reste

Bufera reste nodrošina gaisa plūsmu uz radiatoru, palīdzot dzesēt dzinēju. Tas arī aizsargā radiatoru no akmeņiem un citiem ceļu gružiem. Pieejams auto detalu katalogos un rezerves daļu veikalos.

Bufera spoileris

Bufera spoileris uzlabo automašīnas aerodinamiku, samazinot gaisa pretestību un palielinot stabilitāti. Tas arī piešķir automašīnai sportisku izskatu. Šīs auto detaļas var atrast auto veikals un auto rezerves daļu veikalos.

Komponenti dzinēja aizsardzībai

Dzinēja aizsargs

Dzinēja aizsargs pasargā dzinēju no akmeņiem, netīrumiem un citiem ceļu gružiem. Tas arī palīdz uzturēt dzinēja telpu tīru un aizsargātu. Pieejams auto šrotos un auto detalu katalogos.

Dzinēja pārsega atbalsta kāja

Dzinēja pārsega atbalsta kāja nodrošina pārsega drošu turēšanu atvērtā stāvoklī, ļaujot ērti piekļūt dzinējam apkopēm un remontiem. Pieejama auto rezerves daļu veikalos un auto veikals.

Dzinēja pārsega slēdzenes cilpa

Dzinēja pārsega slēdzenes cilpa nodrošina pārsega drošu aizslēgšanu, pasargājot dzinēja telpu no nesankcionētas piekļuves. Pieejama auto rezerves daļu veikalos un diennakts auto rezerves daļu veikalos.

Komponenti gaisa pieplūdei un ventilācijai

Gaisa vads

Gaisa vads nodrošina gaisa plūsmu uz dzinēju, palīdzot tam darboties efektīvi. Tas arī var uzlabot degvielas ekonomiju un veiktspēju. Pieejams auto veikals un auto rezerves daļu veikalos.

Ieplūdes gaisa deflektors/Difuzors

Ieplūdes gaisa deflektors virza gaisa plūsmu uz dzinēju, palīdzot tam darboties optimāli. Pieejams auto rezerves daļu veikalos un auto detalu katalogos.

Komponenti jumta un stiklu aizsardzībai

Jumta moldings

Jumta moldings nodrošina jumta estētiku un aizsargā no ūdens noplūdes. Tas arī uzlabo automašīnas izskatu. Pieejams auto veikals un rezerves daļu veikalos.

Jumta panorāma stikls

Jumta panorāma stikls nodrošina gaismas un gaisa piekļuvi salonam, palielinot komfortu un luksusa sajūtu. Pieejams auto rezerves daļu veikalos un lietotas auto rezerves daļas internetā.

Jumta reliņi

Jumta reliņi nodrošina vietu kravas stiprināšanai uz jumta, palielinot automašīnas kravas ietilpību. Pieejami auto detalu katalogos un rezerves daļu veikalos.

Priekšējā luktura un radiatora detaļas

Lukturu kronšteins

Lukturu kronšteins nodrošina lukturu drošu nostiprinājumu, saglabājot to pareizu pozīciju un efektivitāti. Pieejams auto rezerves daļu veikalos un diennakts auto rezerves daļu veikalos.

Radiatora kronšteins

Radiatora kronšteins stiprina radiatoru, nodrošinot tā stabilitāti un efektivitāti. Pieejams auto veikals un rezerves daļu veikalos.

Priekšējie spārni un dubļusargi

Priekšējais kreisais un labais spārns

Priekšējie spārni aizsargā automašīnas virsbūvi no dubļiem un akmeņiem, kas var tikt pacelti no ceļa. Tie arī uzlabo automašīnas izskatu. Pieejami auto rezerves daļu veikalos un auto šrotos.

Priekšējie dubļusargi

Priekšējie dubļusargi pasargā automašīnas virsbūvi no dubļiem un ūdens, uzturot to tīru un novēršot koroziju. Pieejami auto detalu katalogos un auto veikals.

Papildu detaļas

Vējstikla tīrīšanas mehānisma releja

Šī detaļa nodrošina efektīvu vējstikla tīrītāju darbību, nodrošinot labu redzamību lietainos laikapstākļos. Pieejama auto rezerves daļu veikalos un diennakts auto rezerves daļu veikalos.

Pārsega slēdzene un trose

Pārsega slēdzene un trose nodrošina drošu pārsega aizvēršanu un atvēršanu, pasargājot dzinēja telpu no nesankcionētas piekļuves. Pieejama auto veikals un auto detalu katalogos.

Papildu Priekšējās Virsbūves Detaļas

Diska kalpaks

Diska kalpaks aizsargā riteņu disku no netīrumiem, putekļiem un mehāniskiem bojājumiem. Tas arī uzlabo automašīnas izskatu, piešķirot tai modernāku un glītāku izskatu. Šīs autodetaļas ir pieejamas auto rezerves daļu veikalos un auto veikals.

Pārsega amortizators

Pārsega amortizators nodrošina pārsega vieglu pacelšanu un nolaišanu, novēršot strauju kritumu un aizsargājot pret bojājumiem. Pieejams auto rezerves daļu veikalos un auto detalu katalogos.

Pārsega atveršanas rokturis

Pārsega atveršanas rokturis nodrošina ērti piekļūt dzinēja telpai, ļaujot viegli veikt apkopi un remontu. Pieejams auto veikals un auto šrotos.

Pārsega eņģe, pa kreisi un pa labi

Pārsega eņģes nodrošina pārsega stabilu nostiprināšanu un atvēršanas mehānismu, nodrošinot drošu piekļuvi dzinēja telpai. Pieejamas auto rezerves daļu veikalos un diennakts auto rezerves daļu veikalos.

Pārsega trokšņa izolācija

Pārsega trokšņa izolācija samazina dzinēja radīto troksni, uzlabojot braukšanas komfortu un nodrošinot klusāku salonu. Pieejama auto veikals un auto detalu katalogos.

Priekšēja bufera aizsargs

Priekšēja bufera aizsargs aizsargā buferi no skrāpējumiem, triecieniem un citiem mehāniskiem bojājumiem, kas var rasties ikdienas braukšanas laikā. Šīs auto detaļas ir pieejamas auto rezerves daļu veikalos un auto šrotos.

Priekšējā bufera kamera

Priekšējā bufera kamera nodrošina papildu redzamību, uzlabojot drošību, īpaši parkošanās un manevrēšanas laikā. Pieejama auto veikals un auto rezerves daļu veikalos.

Priekšējā radiatora rāmis

Priekšējā radiatora rāmis stiprina radiatoru, nodrošinot tā stabilitāti un efektivitāti. Tas arī palīdz uzturēt radiatora pareizu pozīciju. Pieejams auto veikals un auto detalu katalogos.

Priekšējā radiatora rāmja augšējā daļa

Šī detaļa nodrošina papildus atbalstu radiatoram, garantējot tā stabilitāti un darbības efektivitāti. Pieejama auto veikals un auto šrotos.

Vējstikla moldings

Vējstikla moldings aizsargā stikla malas un novērš ūdens noplūdi salonā, uzturot automašīnu sausu un drošu. Pieejams auto veikals un auto rezerves daļu veikalos.

Vējstikla uzlika (deflektors)

Vējstikla uzlika palīdz novirzīt gaisa plūsmu, samazinot pretestību un trokšņus braukšanas laikā. Pieejama auto veikals un diennakts auto rezerves daļu veikalos.

Vējstikla tīrīšanas mehānisma relejs

Šī detaļa nodrošina vējstikla tīrītāju efektīvu darbību, garantējot labu redzamību lietainos un sliktos laikapstākļos. Pieejama auto rezerves daļu veikalos un auto veikals.

Vilkšanas āķis

Vilkšanas āķis nodrošina iespēju vilkt piekabi vai citu transportlīdzekli, paplašinot automašīnas funkcionalitāti. Pieejams auto veikals un auto detalu katalogos.

Kur atrast šīs detaļas

Visas šīs autodetaļas var atrast auto rezerves daļu veikalos, auto detalu katalogos un interneta veikalos. Pieejamas ir arī lietotas auto rezerves daļas internetā, kas piedāvā kvalitatīvas, bet lētas rezerves daļas. Piemēram, auto veikali un auto šroti nodrošina plašu izvēli ar auto detaļām, lai uzturētu jūsu automašīnu labā stāvoklī. Oriģinālo rezerves daļu katalogi piedāvā precīzas un augstas kvalitātes detaļas, kas nodrošina automašīnas ilgstošu un uzticamu darbību. Izmantojot lētas rezerves daļas, jūs varat ietaupīt naudu, neapdraudot kvalitāti. Rezerves daļu veikali un diennakts auto rezerves daļu veikali piedāvā plašu auto detaļu klāstu, kas piemērotas jebkurai nepieciešamībai.

Regulāri pārbaudot un rūpējoties par jūsu automašīnas priekšējās virsbūves detaļām, jūs nodrošināsiet drošu un komfortablu braukšanu, kā arī pagarināsiet sava transportlīdzekļa kalpošanas laiku.